غذاهای خوشمزه زیادی وجود دارن که شما در مدت زمان کوتاهی می تونین اونا رو آماده کنین، در این دستور پخت از مجله آشپزی با ما همراه شید تا طرز پخت یه غذای ساده و خوشمزه رو آموزش بدیم.

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه – زمان پخت : ۱۵ دقیقه – تعداد نفر : ۴ نفر

به گزارش آلامتو به نقل از بانوی شهر؛ اضافه کردن پنیر چدار که در اثر گرما آب می شه به همراه برگای تازه اسفناج و گوجه، باعث می شه که لوبیا سفید از یه غذای ساده و معمولی به یه ساندویچ عجیب با طعم رویایی و فراموش نشدنی تبدیل شه.این غذا مناسب واسه شکل های جور واجور مهمانیای کوچیک، جشن تولدها و ظرف غذای مدرسه بچه هاست.

ساندویچ لوبیا سفید با پنیرچدار و اسفناج

مواد لازم:

  1. کره ۲ -۱ قاشق سوپ خوری
  2. نون تست دلخواه ۸ عدد یا نون باگت دلخواه اندازه کوچیک ۴ عدد
  3. ساقه کرفس ۲ عدد ریز خرد شه
  4. سس مایونز ۱/۴ پیمانه
  5. لوبیا سفید پخته یا کنسروی ۴۵۰ گرم یا خشک ۲ پیمانه
  6. پنیر چدار رنده شده ۱/۲ پیمانه یا هر پنیر دلخواهی که توانایی آب شدن در اثر گریل رو داشته باشه.
  7. گوجه فرنگی ورقه ای خرد شده ۲ – ۳ عدد یا هر گوجه فرنگی دلخواه
  8. برگ اسفناج تازه ۱ پیمانه
  9. نمک ۱ پینچ
  10. پودر فلفل مشکی ۱/۸ قاشق چایخوری

ساندویچ لوبیا سفید با پنیرچدار و اسفناج

روش درست کردن:

  • اگه از لوبیای خشک استفاده می کنین از شب قبل اون رو پاک کرده و چندین بار بشورید تا خاک اش بره و بعد با آب ولرم خیس کرده و چندین بار در فاصله ۲۴ ساعت، آب اونو عوض کنین. روز بعد بذارین کامل بپزه و وقتی پخت در آبکش ریخته و بذارین آب اضافی اون به طور کاملً بره.
  • اگه از لوبیای کنسروی استفاده می کنین، اونو در آبکش ریخته و رویش آب ولرم بگیرین تا نمک اضافی اش بره.

ساندویچ لوبیا سفید با پنیرچدار و اسفناج

  • کره رو به دمای محیط برسونین تا نرم شه و قابل کشیدن و مالیدن روی نونا باشه. هر دو طرف نونا رو کره مالیده وکناری دم دست بذارین.
  • اسفناجا رو خوب شسته و خشک کنین و تو یه ظرف کوچیک دم دست بذارین.
  • ساقه کرفسا رو تمیز کرده، خوب شستشو و خشک کنین .بعد اونا رو ریز خرد کنین.
  • پنیر رو رنده کرده و در کاسه آماده داشته باشین.
  • لوبیاهای پخته شده رو در کاسه ای ریخته و آروم با کمک سیب زمینی له کن یا با پشت چنگال خیلی کم اونا رو له کنین، احتیاجی نیس که کامل له شه، اما اگه خودتون دوست داشتین می تونین بیشتر لوبیاها رو له کنین.
  • به لوبیاهای له شده، نمک، فلفل، کرفس و سس مایونز رو اضافه کرده و مخلوط کنین.
  • مخلوط آماده شده رو بین ۴ تا ورق از نونای تست تقسیم کرده و روشون پنیر رنده شده بپاشید. لایه دیگه نون رو گذاشته و نونای آماده شده رو در ماهی تابه، یا گریل بذارین تا هر دو طرف ساندویچا تست شه، باید هر دو طرف نون کمی برشته و طلایی رنگ شن.
  • شما می تونین این کار رو در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده هم انجام بدین.
  • نونای گریل شده رو با احتیاط روی تخته چوبی گذاشته و به آرومی و بادقت لایه های نون رو باز کنین. گوجه و اسفناج رو لای نون بذارین و دوباره لایه ها رو روی هم بذارین و سرو کنین. می تونین، از همون اول قبل از گریل شدن اسفناج و گوجه ها رو داخل لایه های نون گذاشته و گریل کنین که در این صورت گوجه فرنگی و اسفناج کمی آبکی می شن و ساندویچ خیلی کم خیس می شه، می تونین از قبل اسفناج کامل ( یعنی اسفنج با برگ و ساقه ) رو کمی پخته و آب اضافی اش رو گرفته و بذارین سرد شه. بعد بزرگ خرد کرده و استفاده کنین، اما به کار گیری برگای اسفناج شکل قشنگ تری به ساندویچا میده.

نکات:

  • شما می تونین از خیارشور باریک خرد شده، یا شکل های جور واجور ترشیای دلخواه هم در این ساندویچ استفاده کنین.
  • در صورت نبود اسفناج از برگ چغندر بجای اسفناج استفاده کنین. یا برگای کاهوی رسمی هم جانشین خیلی خوبی واسه این ساندویچه.
  • شما می تونین از شکل های جور واجور جوانه ها مثل جوونه ماش یا شبدر به مقدار کمی در این ساندویچ بریزین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن بانوی شهر