پاستا با سس مرغ

وقتی صحبت از زیاد شدن وزن می شه، کم اشتهایی یکی از مشکلات اصلی در رسیدن به هدف هستش. در این دستور پخت از مجله آشپزی آلامتو می خوایم روش درست کردن یه غذای خوشمزه، پر انرژی و اشتها آور رو واسه شما عزیزان آموزش بدیم.

مواد لازم جهت جفت و جور پاستا با سس مرغ:

  • پاستا نواری سبز تازه : ۲۵۰ گرم
  • روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
  • برگای ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

مواد لازم جهت جفت و جور سس گوجه فرنگی:

  • روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچیک خرد شده : ۱ عدد
  • سیر خرد شده : ۱ حبه
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
  • اورگانو خشک : ۱ قاشق چای خوری
  • برگ بو : ۲ عدد
  • پوره گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : ۱ قاشق چای خوری
  • نمک : به اندازه لازم
  • فلفل : به اندازه لازم

مواد لازم جهت جفت و جور سس مرغ:

  • کره : ۴ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخون رشته ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • مغز بادام پوست کنده : ۹۰ گرم
  • خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
  • نمک : به اندازه لازم
  • فلفل : به اندازه لازم

روش درست کردن پاستا با سس مرغ:

۱. واسه جفت و جور سس گوجه فرنگی , روغن رو داخل یه قابلمه , روی حرارت متوسط گرم کنین . پیاز رو به اون اضافه کرده و اونقدر سرخ کنین تا شفاف شده و سبک گردند . بعد سیر رو به اون اضافه و به مدت یه دقیقه تفت بدید . پس از اون جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل رو به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه کرده و هم بزنین . این مخلوط رو داخل قابلمه بدون درپوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با گرما ملایم بپزید تا حجم اون نصف شه بعد قابلمه رو از روی اجاق وردارین و برگ بو رو دور بندازید .

۲. واسه جفت و جور سس مرغ , کره رو به آرومی تو یه ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب کنین . بعد مرغ و بادام رو به اون اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه اونا رو مرتب هم بزنین تا مرغا به طور کامل پخته و سرخ شن .

۳. در همین فاصله , خامه رو در تابه ای کوچیک روی حرارت کم و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشونین تا وقتی که حجم اون تقریبا نصف شه . اون رو روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنین و واسه طعم دار کردن , به اون نمک و فلفل اضافه کنین . بعد اون رو کنار بذارین و گرم نگه دارین .

۴. قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک رو به جوش بیارین , پاستای نواری و روغن زیتون رو به اون اضافه کنین و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شه . بعد اون رو آبکش کرده و به یه بشقاب گرم , منتقل کنین و سس گوجه فرنگی رو با قاشق روی اون ریخته , سس مرغ رو وسط اون بذارین و با به کار گیری برگای ریحان , پاستا با سس مرغ رو تزیین کرده , بدون این دست اون دست کردن سرو کنین .

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شدن , غذایی بی انتها اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود میارن.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

روش درست کردن پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

آشپزی مدرن روش درست کردن پاستا