اگه می خواید یه غذای خوشمزه ایتالیایی رو تجربه کنین پس امروز با این دستور پخت ، آشپزی خود رو تست کنین.

مواد لازم:

  • – پنه: به مقدار لازم
  • – روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • – قارچ: ۳ عدد بزرگ
  • – ریحان خرد شده: ۳۰ گرم
  • – گوجه فرنگی: ۲ عدد بزرگ
  • – کاهو: ۲۵ گرم
  • – نمک  و فلفل مشکی: به مقدار لازم

روش جفت و جور:

پس از آبکش کردن پنه، قارچ برش خورده رو به مدت یه دقیقه در روغن زیتون روی حرارت تند شعله قرار داده بعد گوجه فرنگی رو اضافه و نمک رو هم تست کرده، اضافه می کنیم. در این مرحله ریحان ساطوری هم اضافه می شه. حالا پنه رو در ماهی تابه ریخته پس از چند بار تاب دادن کاهوی تازه رو اضافه و البته نمی گذاریم که کاهو گرما زیادی ببینه چون همین که سی ثانیه روی حرارت قرار بگیره کافیه. حالا وقت اون هستش که پنه ها رو در بشقاب کشیده و با پنیر پارمسان بخورین.

نکته:

واسه پختن پنه تا امکان داره از روغن و نمک استفاده شه تا هم به همدیگه نچسبند و هم موندگاری پیدا کنن.

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت