دستور طبخ ماهی بخارپز

مواد لازم:

فیله ماهی ( بچه شیر)=۱۵۰ گرم

پیاز کوچیک= ۲عدد

یه عدد لیمو+نصف فلفل دلمه رنگی+۱۰۰ گرم خیار شور+۱۰۰ گرم سبزی خوردن+گوجه فرنگی +۱۰۰ گرم قارچ

پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل

روش درست کردن:

ماهی رو بعد از خشک کردن با دستمال تو یه ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.

بعد پیاز دوم رو تو یه ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی رو از طرفی که پوست داره روی اون قرار می دیم بعد کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل مشکی روی اون میپاشیم و در ظرف رو گذاشته و با گرما خیلی کم به حال خود میذاریم تا رنگ پیازها عوض شه و ماهی بپزه .

بعد نصف دیگه لیمو رو روی ماهی میریزیم وقارچا رو کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف رو میذاریم تا قارچ کمی نرم شه.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه رو در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم .نوش جون!

 

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آموزش شکل های جور واجور غذا با ماهی بازنشر