Beef-stroganoff

مواد لازم واسه ۴ نفر:

  • گوشت گوساله(به صورت باریک خرد شه)=۴۵۰ گرم
  • روغن مایع= یه قاشق سوپ خوری
  • کره=۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز بزرگ(به صورت خلالی خرد شه)=یه عدد
  • آرد گندم=یه قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی=یه قاشق چای خوری
  • سس خردل=یه قاشق چای خوری
  • آب لیموترش=یه قاشق چای خوری
  • خامه=دوسوم پیمانه
  • به اندازه لازم=نمک و فلفل
  • جعفری خردشده =کمی واسه تزئین
  • سیب زمینی=۵۰۰ گرم

روش درست کردن:

  1. تابه نچسبی آماده کرده و روغن رو به همراه نصف کره در اون بریزین و روی شعله اجاق گاز بذارین تا روغن داغ شده و کره هم آب شه. حالا تیکه های گوشت رو به روغن اضافه کنین و به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که گوشت ها تغییر رنگ پیدا کنن و مایل به قهوه ای شن روی شعله زیاد اجاق گاز گرما بدید. پس از اون، گوشت رو به همراه روغن و آب حاصل از پخت اون به ظرف دیگری منتقل کنین.
  2. باقیمونده کره رو در تابه ریخته و پیاز خردشده رو در کره آب شده به مدت ۱۰ دقیقه تفت بدید.آرد، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه رو به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی گرما بدید.
  3. حالا گوشت های سرخ شده رو به داخل تابه برگردونین و شعله رو کم کنین و گرما دادن رو تا وقتی ادامه بدید که سس شروع به جوشیدن کنه و حباب هایی روی اون ایجاد شه. در طول این مدت، مرتب مواد رو هم بزنین. درضمن اضافه کردن نمک و فلفل رو هم واسه طعم دارکردن غذا یادتون نره.
  4. در آخر، سیب زمینی هایی رو که به صورت خلالی خرد کرده بودین، در روغن سرخ کرده و پس از ریختن خوراک در بشقاب به همراه سیب زمینی و جعفری خردشده سرو کنین.

آشپز آنلاین آشپزی آموزش آشپزی