مواد لازم:

  • پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدوم دو عدد
  • زنجبیل تازه رنده شده= یه قاشق چایخوری
  • سیر تازه له شده و نمک و فلفل= یه قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای سبز =یه عدد
  • آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
  • میگو= ۳۵۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی و روغن= از هر کدوم سه قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه واسه تزئین= به اندازه لازم

روش درست کردن:

پیاز و فلفل دلمه ای رو خرد کنین. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل رو در کاسه کوچیکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو رو به اون اضافه کنین تا به شکل خمیری در بیاد. روغن رو در تابه گرم کرده پیاز رو به اون اضافه و سرخ کنین تا طلایی شه. مخلوط ادویه رو به پیاز اضافه، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنین.

گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها رو اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و بعضی وقتا هم بزنین. میگوها رو در تابه بریزین ۱۰ دقیقه دیگه هم بپزید و هم بزنین. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو کنین.