chicken

مواد لازم:

  • سینه مرغ به تعداد نفرات= نصف عدد
  • پنیر گودا= سه قاشق سوپخوری
  • پیاز متوسط خلال شده= یه عدد
  • قرص عصاره مرغ و سبزی ها= یه عدد
  • آبلیمو= دو قاشق غذاخوری
  • فویل= به اندازه لازم
  • فلفل دلمه ای خلال شده =یه عدد
  • روغن مایع= یه قاشق سوپخوری
  • جعفری= نصف پیمانه
  • نمک و فلفل =به اندازه لازم

روش درست کردن:

اول سینه مرغ رو با نمک، فلفل، پیاز، فلفل دلمه ای و آبلیمو به مدت دو ساعت درون یخچال مزه دار می کنیم و بعد مرغ رو بین دو کیسه قرار داده و با بیفتک کوب به آرومی می کوبیم، بعد درون سینه رو باز کرده و جعفری ساطوری شده، پنیر گودا، عصاره مرغ و سبزی ها رو می پاشیم و سینه مرغ رو لوله می کنیم. درون یه فویل روغن مایع می مالیم و مرغ رو درون اون قرار می بدیم و بعد اون رو با فویل، شکلات پیچ می کنیم و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون قابلمه آب جوش می اندازیم، اون گاه اون رو با تره فرنگی و سس تزئین می کنیم یا در صورت تمایل نون های تست رو قالب زده و روی اون سس گوجه فرنگی می مالیم و یه برش گرد از مرغ با پنیر روی اون قرار می بدیم.

آشپز آنلاین روش درست کردن شکل های جور واجور رولت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *