پختن شیرینی زنجبیلی خونگی مخصوصاً واسه عید نوروز در بین خونواده های ایرونی رایجه و در این مطلب از مجله آشپزی می خوایم دستور جفت و جور شیرینی زنجبیلی رو آموزش بدیم.

ginger-cakeمواد لازم:

  • – کره دو سوم پیمانه
  • – پودر قند یه پیمانه
  • – آرد سفید گندم یه پیمانه
  • – بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری
  • – تخم مرغ یه عدد
  • – زنجبیل دو قاشق مرباخوری
  • – وانیل یه چهارم قاشق مرباخوری
  • – پودر پسته به اندازه لازم

روش جفت و جور:

  1. – فر رو با گرما ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنین. کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنین تا سفید شه.
  2. – وانیل و زرده تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین تا سفید و کش دار شه.
  3. – بعد زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد رو اضافه کرده و ورز بدید تا خمیر به دست نچسبد.
  4. – بعد خمیر رو پهن کرده و قالب بزنین.
  5. – در آخر خمیرهای قالب زده شده رو در سینی بذارین و روی هر شیرینی رو با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی اون کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه بذارین تا بپزه.
  6. – بعد از خنک شدن از سینی خارج کرده و در ظرف مورد نظر بذارین.

 

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

بازنشر روش درست کردن شکل های جور واجور شیرینی