دستور پخت کوفته یونانی

مواد لازم واسه ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده بدون چربی=۵۰۰ گرم

پیاز متوسط=۲ عدد

سیر=۳ تا ۴ پر

نون سفید بریده شده=۲ تا ۳ ورق

شیر=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

گلپر کوبیده نرم=۱/۲ قاشق سوپخوری

نعناع تازه خرد شده=۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ=۱ عدد

روغن مایع یا روغن زیتون=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

روش درست کردن:

نون رو در شیر می خیسانیم و اونو نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نون خیس خورده و نعناع خرد کرده رو با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دیم تا مواد مخلوط شن. کمی آرد یا نون خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم.

از مایه گوشت گلولهایی بزرگ تر از یه گردو درست می کنیم و اونا رو در آرد می غلتانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می ذاریم داغ شه. کوفته ها رو طوریکه روی هم انباشته نشن و تو یه ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه رو تکون می دیم تا کوفته ها نچسبند؛بعضی وقتا اونا رو زیر و رو می کنیم.

وقتی کمی سرخ شدن،چند دقیقه در ظرف رو می ذاریم و گرما رو ملایم می کنیم تا مغز اونا بپزه.بعد کوفته ها رو از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،اونا رو در ظرف می چینیم.دور و بر ظرف رو با شاخه های کوچیک نعناع تزئین می کنیم.

 

جمع آوری: آلامتو

 

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *