مواد لازم:

آرد سفید ۸۵ گرم

نشاسته ذرت ۲۳ گرم

شکر ۱۹۵ گرم

سفیده تخم مرغ ۲۵۵ گرم

کرم تارتار ۴ گرم

نمک به اندازه لازم

رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری

 

روش درست کردن :

آرد و نصف شکر و نشاسته رو با هم تو یه ظرف الک کرده و بغل دستی بذارین. سفیدها رو یکم زده و کرم تارتار و نمک رو اضافه کرده و بازم هم بزنین.

در آخر ، نیمه دوم شکر رو یواش یواش اضافه و بزنین تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شه و رنده پوست لیمو یا اسانس رو هم اضافه کرده و مخلوط کنین. مواد خشک بالا رو که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرومی مخلوط کرده و در داخل قالب ۲۰ سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا گرما ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-نیم ساعت بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردونین و بذارین به مدت ۲-۱ ساعت بمونه تا سرد شه بعد از قالب دربیارین.
منبع:akairan

جمع آوری: آلامتو